Rijschoeisel & chaps
Ariat
Parlanti
Petrie
QHP
Tonics
Veredus
Ariat
Ariat staat voor producten van een hoogwaardige kwaliteit. Ariat streeft naar nieuwe ontwikkelingen, maar blijft trouw aan haar tradities en waarden. Hierdoor behouden ze hun authenticiteit. Het Ariat assortiment bestaat o.a. uit rijschoenen, chaps, rijlaarzen, stalschoenen en outdoorlaarzen.

Ariat schoeisel is er in 3 verschillende technologieën:

4LR
™ Ariat Four Layer Rebound Technologie biedt Ariat kwaliteit en comfort tegen een uitstekende prijs. Het 4 LR voetbed met EVA demping is gecombinerd met een vocht afvoerende voering voor comfort gedurende de hele dag. In combinatie met Ariat's gepatenteerde Duratread TM buitenzool biedt de 4LR technologie landurig comfort en flexibiliteit.

ATS
®  Ariat's Advanced Torque Stability Technolgy is de ideale keuze voor de actieve ruiter en paardenliefhebber die zoekt naar stabiliteit en comfort. Het PU en EVA gecombineerde voetbed biedt ondersteuning en demping voor de voet, terwijl de gepatenteerde vorkvormige cambreur de torso stabiliteit biedt. Ongeacht of u rijdt of loopt, ATS ® technologie ondersteunt en dempt uw voeten, stimulert een goede voetstand en vermindert vermoeide voeten, zodat u de ele dag verzekerd bent van optimaal draagcomfort.

Cobalt 
™ Quantum is het ultieme in prestatie en innovatie. De Cobalt  Quantum technologie biedt verbeterde ademende voering, vochtafvoering en temperatuur management. De geïntegreerde Core Stability Technologie (CST) biedt stabiliteit en demping voor optimale ondersteuning, flexibiliteit en afwikkeling van de voet.