La Valencio

La Valencio is een jong, modieus merk in de ruitersport. Het merk staat bekend om de goede pasvorm, de mooie kwaliteit en de exclusieve styling tegen een aantrekkelijke prijs. Naast de kleding is er ook een mooie collectie lederwaren, die er net even anders uitziet door eigentijdse accenten en styling.

La Valencio is in 2011 ontstaan vanuit jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van technische sportkleding, voorliefde voor paarden en een goed gevoel voor mode.

Het resultaat mag er zijn. Een bijzondere collectie rijkleding die aan alle eisen voldoet om ruiter en paard zowel praktisch als modieus aan te kleden tegen een uitzonderlijk goed prijsniveau.
Twee keer per jaar staat er een nieuwe bijzondere collectie klaar bij Ruitersportzaak De Heimolen. Elk seizoen is er weer met het grootste plezier en overgave gewerkt om jou te verrassen met chique ontwerpen. Voor La Valencio is paardrijden niet alleen een sport, het is een lifestyle. Ons uiteindelijk doel is: comfortabel, veilig en met gebruiksgemak op pad met je paard.

Daarnaast vinden wij bij Valencio het belangrijk dat La Valencio verantwoord geproduceerd wordt. We dragen er zorg voor dat de mensen die onze producten maken in een veilige en schone omgeving werken tegen een eerlijke beloning. We streven naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook gebruiken we duurzame materialen waardoor de producten langer mee gaan en we niet onnodig verspillen.

La Valencio, vernieuwend, kwalitatief goed en prijsbewust!