Anky


Het 3-layer concept van ANKY®

ANKY® zet zich in om voor verschillende niveaus binnen de paardensport, van amateur tot professional, producten te ontwikkelen die aanspreken. ANKY® kleding en equipment sluiten nauw aan bij de behoeften en eisen van de moderne ruiter tijdens de dagelijkse training en wedstrijden. 

ANKY® voorziet jeugdige en volwassen gebruikers binnen de paardensport van gespecialiseerde kleding en toebehoren. De laatste productinnovaties, high-tech materialen en fashion trends worden opgenomen in de collecties. ANKY® heeft een onmiskenbare en unieke signatuur. Expertise en ervaring zijn de basis van waaruit producten worden ontwikkeld. De basis voor elke collectie vormt het  3-layer concept:

 

1 Moisture & Body Temperature Management
  • Deze laag ligt direct tegen de huid en heeft als functie om vocht af te voeren, te ademen en snel te drogen zodat het lichaam een stabiele en prettige temperatuur behoudt tijdens het sporten.
2 Insulation Management
  • Lichtgewichte en toch duurzame materialen houden warme lucht vast tussen de verschillende lagen kleding. Deze laag geeft het gevoel van comfort door zijn vochtafdrijvende functie, stretch en warmte-isolatie.
3 Wind & Rain Management
  • Deze laag beschermt tegen weersinvloeden zoals regen, wind en andere ongemakken zonder zijn ademende functie te verliezen. Ook hier is warmte-isolatie en lichtheid van belang om een aangenaam gevoel te behouden.