Charles Owen

Caps van Charles Owen

 

Passie voor het ontwikkelen van producten die echt inspelen op de behoefte van de rijder. Daar staat Charles Owen voor. Een paardrijcap van Charles Owen is toonaangevend voor wat betreft veiligheid. Door vakmanschap te combineren met het beste op het gebied van veiligheid is een cap van Charles Owen een must voor elke ruiter.
 

Veilig optimaal presteren met Charles Owen

Onderzoek en ontwikkeling
Charles Owen onderzoekt situaties waarin daadwerkelijk een ongeluk is gebeurd en gebruikt deze gevonden informatie om alle caps nog veiliger te maken. Charles Owen voldoet daardoor aan alle internationale veiligheidsnormen. Hieronder vallen ook de meest voornaamste veiligheidsnormen: VG1, PAS 015, BSEN 1384 and ASTM F1163.

Computer analyse
Charles Owen maakt, net als de auto-industrie, gebruik van een impact-analyse. Hierdoor kan gezien worden hoeveel druk er komt te staan op de caps bij verschillende ongelukken. Charles Owen gebruikt deze informatie om haar caps te perfectioneren op het gebied van veiligheid. Charles Owen zorgt voor uw veiligheid, zodat u uw focus kunt houden en op die manier optimaal kunt presteren.